Bitcoin Cash-prisen tilbake over $ 300, hva er neste for BCH?

Bitcoin Cash-prisen handler for tiden rundt $ 310-nivå

BCH-prisen beveger seg i en kortsiktig stigende kanal
Hvis prisen ikke krysser $ 320, faller BCH tilbake under $ 300-merket

Bitcoin Cash (BCH) -prisen har klatret tilbake over $ 300-marken med okser som bærer prisen over $ 310,00-nivået. Prisen har beveget seg innenfor en kortvarig stigende kanal som har styrt BCH-bevegelse fra $ 280 prisnivå til $ 320 nivå.
Kryptovalutapris og markedsverdi • Coin360 • 16:06 UTC 25. des

Det bredere sentimentet for kryptokurrencymarkedet er også bullish med de fleste kryptokurver som registrerer over 5 prosent i fortjeneste de siste 24 timene. På samme måte registrerte Bitcoin Evolution en gevinst på 3,38 prosent med BTC som klatret over prisnivået på $ 24 000.

Forutsigelse av Bitcoin kontantpris: pris for å gå tilbake til $ 240 støttenivå
Prediksjon av Bitcoin kontantpris: Pris for å krysse over $ 400 før du trekker deg tilbake
Sveits bank vedtar Bitcoin Cash
Bitcoin Cash gafler i to: Nesten alle gruvearbeidere foretrekker BCHN
Bitcoin Cash-pris de siste ti dagene

Bitcoin Cash-prisen tilbake over $ 300, hva er neste for BCH? 3

Bitcoin Cash-prisen åpnet 15. november på $ 276,63 med bullish fart i markedene som førte til BCH til $ 300 før det ble korrigert. Bitcoin Cash-prisen fortsatte å stige etter den korte korreksjonen da oksene fortsatte å dominere markedene. 17. november hadde prisen steget over prisnivået på $ 320, men oksene var oppbrukt, og prisen klatret ikke lenger.

BCH konsoliderte seg på nivå for de neste to dagene ettersom markedene viste en sterk bullish stemning som forsvarte prisen fra å falle til under $ 305. 20. desember brøt prisen over $ 320-nivået med skarp bullish aktivitet som førte til at prisen steg over $ 360-nivået innen 04:00 UTC 21. november.

Imidlertid klarte ikke oksene å holde fotfeste på nivået, og prisen så en skarp korreksjon og falt under $ 320-nivået. Mens kjøperne prøvde å forsvare støttenivået på $ 305,00, kunne de bare holde ut en dag før de kantret under det økende bearish presset.

Prisen falt til $ 266 før den fant et støttenivå for å lette bevegelse oppover for BCH. Siden den gang har Bitcoin Cash-prisen beveget seg i en stigende kanal som har ført prisen til $ 320 motstandsnivå. Prisaksjonen klarte imidlertid ikke å lukke seg over nivået og har falt under. For tiden handler prisen nær $ 310-nivået, men viser bevegelse nedover da BCH ikke lukker seg over $ 320-nivået.
Tekniske indikatorer

På tvers av de tekniske indikatorene viser MACD avtagende bullish momentum etter den siste retracement. De to EMA-ene er for øyeblikket forskjellige, men kan konvergere hvis BCH ikke lukker seg over $ 320-nivået de neste årene. I mellomtiden svever RSI nær 50,00-merket og viser potensial i bevegelse begge veier.

Hvis prisen ikke kommer tilbake til motstandsnivået på $ 320 de neste timene, kan BCH forventes å falle under $ 300-merket. Hvis prisen stiger tilbake til $ 320 BCh, forventes det å observere sidelengs bevegelse før du bryter over. imidlertid, hvis BCH faller under $ 300-nivået, ligger neste støttenivå på $ 270 prisnivå. Lenger under support ligger på en prisnivå på $ 260.

Bollinger-bandene er for tiden brede, men viser konvergens som tyder på at prisvolatiliteten reduseres de neste dagene.

Dieser Eintrag wurde in Bitcoin veröffentlicht.