Gråskala inställd för att starta Crypto-annonskampanj för CNBC, MSNBC, FOX och FOX Business

Grayscale Investment, världens största fondförvaltare för kryptotillgångar, tar med sig bitcoin (BTC), eter (ETH) till folks tv.

En välplanerad kampanj?

Barry Silbert, grundaren och verkställande direktören för Digital Currency Group, moderföretaget till Grayscale Investment, Genesis Trading och kryptopublikationen Coindesk sade i en ny tweet nyligen att Grayscale kommer att starta en nationell annonskampanj denna vecka med en TV-annons på populära nyhetskanaler som CNBC, MSNBC, FOX och FOX Business.

Annonskampanjen betraktas i stor utsträckning som en katalysator som kan driva den vanliga efterfrågan på kryptokurser när marknaden fortsätter sin hausseartade fart.

Noteringarna kommer att sändas på affärs- och finanscentriska TV-kanaler som bland annat CNBC, MSNBC och FOX Business som har en total räckvidd på mer än 6,5 miljoner människor. Gråskala vill utnyttja exponeringen för en sådan enorm publik genom att gå ombord både unga och gamla individer på bitcoin bandwagon.

Som tidigare rapporteradav BTCManager , en ny rapport från JPMorgan påpekade att även om guld länge har varit en faktiskt fristadstillgång för „Baby Boomer“-generationen, tycks millennials visa affinitet mot bitcoin.

En annan undersökningsrapport tidigare i år släppt av Los Angeles-baserade iTrustCapital antydde att fler investerare flockar mot digitala tillgångar och guld i kölvattnet av COVID-19-pandemin jämfört med traditionella investeringsfordon.

De nämnda hausseartade fynden, i kombination med den amerikanska centralbankens oändliga utskrift av dollarn, är ett vittnesbörd om det växande förtroendet som digitala tillgångar som bitcoin åtnjuter bland människor som vill parkera sin rikedom i säkra tillgångar.

Tvärtom, dock fortsätter skeptiker att värma världens främsta cryptocurrency.

Tidigare i år baserade guldbugge och vokal bitcoin kritiker Peter Schiff bitcoin ordspråk det banbrytande digitala myntet har inget eget värde och nuvarande BTC-innehavare kommer att drabbas av stora förluster.

Att göra Bitcoin mainstream

Grayscales kommande bitcoin-annonskampanj kommer att vara det senaste skottet i branschen strävan som försöker föra mainstream-befolkningen ett steg närmare digitala tillgångar.

Som tidigare rapporteradav BTCManager , LibertyX, USA: s ledande bitcoin-ATM-installatör hade lanserat „Bitcoin on Every Block“ -kampanjen för att göra det möjligt för landets invånare att köpa BTC med kontanter i 20 000 butiker och apotekskedjor.

Dieser Eintrag wurde in Bitcoin veröffentlicht.